torsdag 7. februar 2008

Smak og kjenn at Gud er god!

Mange protestanter mener den Katolske Kirke lærer vranglære. Kansje ikke så rart at de mener det, så lenge de er protestanter og står for det protestanter står for. Ja, det vil si... 300 forskjellige lærer? Der alle mener de er de som står for Guds sanne Ord.

Etter å ha lært protestantismen å kjenne så trodde jeg etterhvert, eller ganske fort at den Jesus jeg hadde inni meg alltid ville være mye bedre enn hva jeg opplevde i en menighet. At jeg aldri kunne oppleve det jeg får oppleve av Jesus like sterkt i kirken. For etter at jeg traff Jesus, og ble kjent med menighetene så ble jeg skuffet gang på gang, fordi det smakte så mye bittert. Mye av frukten var så bitter.
Jeg tenkte at jeg klarer meg alene med Jesus, for da slipper jeg ihvertfall å bli en bitter frukt selv. Så jeg holdt meg unna menigheten, og har gjort det i ca. 15 års tid nå.
Men så ved en tilfeldighet så ble jeg kjent med den Katolske kirke. Og det er så rart, men der opplever jeg det motsatte. Jesus som jeg kjenner og hva han har lært meg, min personlige tro blir forklart så bra av det jeg har lest av den Katolske Kirkes sider bedre enn det jeg hadde klart selv! Den katolske kirkes lære og Jesus som jeg kjenner skiller seg ikke som jeg er vant med!
Det er som rent vann, ja som kildevann som smaker så godt å få drikke! Det smaker rent!

Menneskene som jeg har blitt kjent med her på bloggen og i det virkelige liv som er katolikker bærer også gode frukter! De smaker ikke som en "typisk" protestant med sin egen bittersmakende eller sursøte lære. Spesielt på internett har jeg blitt sjokkert over protestanter sin oppførsel og så mye smaker veldig bittert eller sursøtt. Det er utrolig hvordan
så mange kristne oppfører seg mot hverandre. En frukt som ikke er god, og som man blir lik om man spiser for mye av den. Finns det en god frukt, en slik Jesus snakket om at kristne skulle bære? Ja, faktisk så finns den! Jeg ser at katolikker flest bærer en helt annen frukt enn hva den typiske protestant gjør. Og dens smak likner den frukt som jeg får av Jesus selv! Den smaker underbart! Jeg liker god frukt. For da blir Jesus synlig her nede på jorden!

LA KIRKEN BLI EN, SÅ DEN KAN BÆRE GOD FRUKT!
La oss elske hverandre slik Jesus elsker oss!