onsdag 18. juni 2008



JAG ÄR SKALL ÅTERVÄNDA
4 mars 1991York

I Alla Helgons lågstadieskola. Jag hade inbjudits av fader Ian Petit.
Jag Är. Kärleken är nära. Kärleken är givmild. Kom ihåg Min närvaro och du skall inte stappla. Dotter, kom och låt oss be till Fadern:

Fader, fast natten ännu täcker denna jord,
vet jag att ovanför mig är Jahve,
som ser sina barn vandra i mörkret.

Han skall förbarma sig över dem.
I makt och ära
skall han stiga ned för att skingra
denna skrämmande natt och förvandla den till ljus dag.

Frid och kärlek skall fylla oss.
och vår själ skall uppfyllas av Hans ljus.

Den som Är, skall komma till oss igen
Den som Är, skall återvända.
Den som Är, skall vara med oss.
Ära vare den Allrahögste!
Amen.

Senare sökte jag Herren och undrade om jag verkligen måste bli utsänd, som nu, för att resa och vittna. Att resa varje dag med bil, tåg eller flyg till olika platser var inte lätt utan mycket mödosamt.

Herre?

Jag Är. Min vän, varje gång du ropar på Mig spritter Mitt Hjärta till av glädje. Om du bara förstod det, Mitt barn... Du frågade Mig om du måste resa och vittna som du gör nu.

Ja, det är nödvändigt, inte för att Jag behöver dig, men Vassula, att du reser och vittnar i Mitt Namn förhärligar Mig och renar dig samtidigt. Min lilla blomma, Jag skall ge dig den styrka som du behöver, de ord du behöver.

Behandla Mig nu som en kung förtjänar; behandla Mig som det tillkommer den Helige; den som Är, är med dig. Kom, du barn räddad av Mig, kom, till dess ditt uppdrag är fullbordat måste dina steg följa Mina, din fot gå i Mina fotspår. Vi, oss?

Ja, sammanlänkade för alltid.

Så kom till Mig så ofta du kan och Jag skall fylla dig varje gång du kommer till Mig. Låna Mig ditt öra, Mitt barn, så att Jag får träna ditt öra att höra Min röst. Gör Mig tillfreds, Mitt barn, och du skall göra framsteg, kärleken är med dig och välsignar dig.

Jag gick på nytt till Herren.

Ja, du kom tillbaka till Mig. Jag skall i detalj utforma ditt anförande i kväll. Jag är den som skall förklara många ting för er. Upprepa dessa ord efter Mig:

Jesus, rör vid mitt hjärta,
ty du är min glädje.
Tala till mig,
led mig
och ödmjuka mig.
Amen.

Gläd Mig och prisa Mig hela tiden.

Jag älskar dig och därför skall Jag lämna Mitt kors på dig. Jag är den som bar det ända till slutet, hedra Mig och ära Mig genom att nu bära Mitt kors och skänk Mig sedan vila. Kom.

Budskap i fra Vassula Rydén, Sant liv i Gud
http://www.slig.se/SantLiv/slig/B4Return.html