tirsdag 19. august 2008

Hvor går de får uten hyrde.

Det er så mange kristne idag utenfor de historiske kirker som kommer mer og mer på ville veier. Noen tror på inkarnasjon mens andre tror på ufoer. Sekter har de blitt mer åpne for, de blir jo snart ikke mere spesielle enn de selv. Det de alle har til felles er at de blindt tror at de selv har funnet sannheten. 3000 forskjellige trossamfunn har det blitt om man skal tro Ulf Ekman, og hvor mange kristne (utenfor de historiske kirker) er det som til og med står utenfor en av disse og mener at de selv er den som har funnet sannheten? Sekter som har kommet med profetier om dommedag, en dommedag som uteble. men allikevel holder de fast på sin lære som er beviselig grundet av en falsk profet.

Jeg tenkte litt på akkurat dette. Hva er dKK grundet på, har de noen profet i bunnen?

Men med glede så kom jeg på hvem det var som grundet den Katolske Kirke. Det er jo Jesus selv. Jesus vår profet. Og Jesus profeterte over Peter som betyr klippe og på denne klippe ville Jesus bygge sin Kirke

Det står i DKK : "Pavedømmet er innstiftet av Jesus Kristus selv. Vi finner det i Bibelen - i Matteusevangeliets 16. kapittel fra vers 13. Her finner vi beskrivelsen av hvordan apostelen Peter bekjenner sin tro på hvem Kristus er. Peter sier til Jesus: "Du er Messias - den levende Guds sønn". Etter Peters bekjennelse sier Jesus til ham: "Og det sier jeg deg: Du er Peter (Peter betyr klippe); og på denne klippe vil jeg bygge min kirke, og dødsrikets porter skal ikke få makt over den. Jeg vil gi deg himmelrikets nøkler; det du binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og det du løser på jorden, skal være løst i himmelen."
Kort tid etter Jesu død og oppstandelse står Peter frem som leder (biskop) for den kristne menigheten i Roma. Siden den gang finner vi en sammenhengende rekke av biskoper i Roma helt frem til vår tid. Allerede i kristendommens tidligste tider ble det en tradisjon at Romas biskop var hele den kristne kirkes øverste leder. Etterhvert ble Romas biskop kalt pave som kort og godt betyr far. Man sier gjerne at den til enhver tid regjerende pave sitter på "Peters stol". "

I et av Vassulas budskap sier Jesus:
Vassula, försök aldrig att vara något; förbli ingenting; så kommer varje gudomligt verk, som Jag utför att vara endast Mitt och inte ditt. Min Kyrka skall bli en, under en auktoritet. Har inte Jag själv bett Petrus att föda Mina lamm? Har Jag inte själv utvalt honom till att föda Mina får?

Har Jag inte själv sagt dessa ord: “Du är Petrus, och på den klippan skall Jag bygga Min Kyrka“? Varför detta övermod hos världens länder, dessa fåfänga komplotter bland folken? Jag har valt Petrus, en man efter Mitt eget hjärta, klippan på vilken Jag ville bygga Min Kyrka. Varför förvränga Min befallning?

Herre, vem syftar du på?

Jag talar om dessa som intrigerar och smider planer mot Min instiftelse. Begriper ni inte att era anslag är meningslösa?
Herre, jag förstår inte vem du syftar på.

Jag vet, Vassula, allt det här är dunkelt för dig, men det är klart som dagen för dessa bedragare! Jag har ögonen på dem; Mitt svärd är lyft och redo till slag. De vet själva, och tro Mig, deras dagar är räknade. Ja, kasta ni blickar omkring er, ni bedragare! Varför förvånas ni? Ni skall försvinna! Ty i dessa dagar gör Jag något som det skulle vara svårt för er att tro om det berättats för er!


I Joh. 21: 15-17
15 Da de var ferdige med måltidet, sier Jesus til Simon Peter: «Simon, sønn av Johannes, elsker du meg mer enn disse?» Han svarte: «Ja, Herre, du vet at jeg har deg kjær.» Jesus sier til ham: «Fø lammene mine!» 16 Igjen, for annen gang, sier han: «Simon, sønn av Johannes, elsker du meg?» «Ja, Herre, du vet at jeg har deg kjær,» svarte Peter. Jesus sier: «Vær gjeter for sauene mine!» 17 Så sier han for tredje gang: «Simon, sønn av Johannes, har du meg kjær?» Peter ble bedrøvet over at Jesus for tredje gang spurte om han hadde ham kjær, og han sa: «Herre, du vet alt. Du vet at jeg har deg kjær.» Jesus sier til ham: «Fø sauene mine!

En profeti som holder enn i dag. DKK står like støtt.

Og en profeti til som Jesus kommer med:

Joh. Åp. 2:25-29
25 Hold bare fast på det dere har, inntil jeg kommer. 26 Den som seirer og holder seg til mine gjerninger helt til det siste, skal jeg gi makt over folkene: 27 Med jernstav skal han styre dem, som leirkar blir de knust. 28 Den samme makt har jeg fått av min Far. Og jeg vil gi ham morgenstjernen. 29 Den som har ører, hør hva Ånden sier til menighetene!

Det er også en profeti som har gått i oppfyllelse!

Jeg er så glad for at profeten som min Kirke er grundet på er Jesus selv. Det er forresten ikke bare noe jeg kjenner, men som jeg også opplever.

Om Vassula Rydèn:

Akkurat som med den hellige Birgitta styrer Gud hånden til Vassula slik at hun får skriftlige budskap rett fra himmelen. Vassula en tennisspiller som ikke tenkte stort på Gud fikk en dag besøk av hans engel da hun skrev handleliste. Denne engelen lærte henne å be og lese i bibelen, hun som ikke engang eide en bibel. Vassula er av Gresk herkomst, født i Egypt og tilhører den Gresk ortodokse Kirke.