tirsdag 30. mars 2021

Skjærsilden

 Kjære Jesus. Takk for din nåde. Jeg elsker deg så mye. Takk for at du tar min synd på deg. Takk for at du renser meg og du gjør det allerede her i dette livet. Du renser oss med din ild. Det gjør vondt å se sin synd. Saker som man ikke tenker så mye over at man gjør kan få en til å gråte når du rører ved vår samvittighet. Selv om du har tatt vår synd på deg så betyr det ikke at vi ikke får dårlig samvittighet over det onde vi gjør. Hver minste ting vil gå gjennom dommen. Det er bare at vi slipper å leve med synden bestandig som er forskjellen. For du renser oss med din ild. Så vi blir rene. Og det skjer ved at du lar alt urent bli brent bort med din ild. Det blir stor syndenød med tårer og anger. Men på grunn av ditt blod så blir vi vasket rene og kan bli fri fra vår synd.  Så om hitler tar imot din nåde så slipper han ikke unna, men vil se all sin synd med dine øyne og han må angre seg og lide for det han har gjort. 

Takk Jesus for skjærsilden. Jeg elsker skjærsilden for det er så godt å bli renset fra sin synd. Det er som å være hos tannlegen og borre et hull. Det gjør vondt når det står på, men er så deilig etterpå. Og jeg tror at renselsen her på jorden vil være noe av det samme som renselsen man ikke fikk gjort her på jorden, men som man må gjøre i skjærsilden. 

Takk Jesus for skjærsilden. Den er så god. Selv om det gjør vondt når det står på. For det er vondt å se sin synd. Men det er godt å få nåde. Du gir oss av ditt rene blod. Men ikke uten at vi vet hva vi har gjort for en synd. 

«Men om noen på denne grunnvollen bygger med gull, sølv, kostbare steiner, eller med tre, høy, strå, da skal det verk enhver har utført, bli åpenbart. Dagen skal vise det, for den åpenbares med ild. Hvordan det verket er som hver enkelt har utført, det skal ilden prøve. Om det byggverket som en har reist, blir stående, da skal han få lønn. Brenner hans verk opp, da skal han miste lønnen. Men selv skal han bli frelst, men da som gjennom ild.»

‭‭1 Korinter‬ ‭3:12-15‬ ‭NB‬‬

https://www.bible.com/102/1co.3.12-15.nb


«Jag etter fred med alle, og etter helliggjørelse. For uten helliggjørelse skal ingen se Herren.»

‭‭Hebreerne‬ ‭12:14‬ ‭NB‬‬

https://www.bible.com/102/heb.12.14.nb