onsdag 30. januar 2008

Troende eller vantro?

Gemma DiGiorgio er ei jente som ble født uten pupiller og som idag har en diagnose på at hun er blind. Selv om hun kan se normalt!

For da hun var syv år og skulle til den første nattverden, så fikk hun synet tilbake da Padre Pio ba for henne. Og siden da har hun hatt ett normalt syn.
Ja, hun kan se normalt, men hun har fortsatt ingen pupiller, og skulle derfor ikke kunne se.

Som Tuve skriver: "Det skedde så många mirakler runt honom ( Padre Pio) så att hans medbröder till slut slutade att skriva ner alla... Ett av de mer kända miraklen skedde Gemma Di Giorgi, som föddes utan pupiller men som blev botad så att hon kan se, utan pupiller... Hon lever fortfarande, så vitt jag vet. Hennes ateistiske ögonläkare säger till henne att det är omöjligt, och hon brukar få blindhjälp på flyplatser etc, men hon kan bevisligen se... "

Leger fra hele Italia har kommet for å undersøke henne, men det er fortsatt ett mysterium. Det er ingen artikler å se i fra noen leger som kan gi en naturlig forklaring. Det hadde det garantert vært om de hadde klart å finne ut hva som er årsaken til at hun kan se! Det hadde vært et mysterium mindre. Men for en lege er et under noe de ikke har svar på, og derfor ikke så mye å rapportere om.

Og hun har også klart å bevise at hun ser normalt. Kan lese mer om henne her: http://www.padrepiodevotions.org/april-june2002.pdf
http://www.hvidt.com/default.asp?page=pub&CatHead=63&CatMain=96&IDF=7&sortset=default&pagenum=&show=text

Da Jesus gikk på jorden så gjorde jo Jesus mange under. Mange trodde da de fikk se dem, men ikke alle. Noen var mer opptatt av at han ikke skulle helbredet på sabbaten. Og ikke alle trodde det var fra Gud heller.
" Og Jesus svarte og sa til dem: Gå og fortell Johannes det som dere har sett og hørt: Blinde ser, lamme går, spedalske blir renset, døve hører, døde oppstår, og evangeliet forkynnes for fattige, og salige er den som ikke tar anstøt av meg." Luk. 7:22-23

Slik er det i dag også. Man får ikke en som ikke vil tro til å godta et under. Eller til å tro på Gud, eller til å tro at noen har vært på månen http://www.youtube.com/watch?v=ZxdPP7DdieI&feature=related eller hva som helst...
Eller kan man i det hele tatt bevise at man finns til? Tydeligvis ikke leser jeg i dag på ABC nyheter:

POLSK MANN LEI AV Å VÆRE DØD!
I august fjor ble Piotr Kucy feilaktig identifisert som død, etter at polske myndigheter registrerte gal mann i en drukningsulykke.
Men 38-åringen fra Polkowice sør i Polen, var verken død eller druknet - han dukket nemlig opp igjen fra en litt lang fisketur noen dager etter sin egen begravelse.
Det var likevel ikke nok for myndighetene i Polen, som nekter å erkjenne fakta og fortsatt har registrert den høyst levende mannen som død i offisielle protokoller.
Dermed får Piotr Kucy verken arbeidet eller utbetalt stønad.På den positive siden slipper han også å betale skatt.- Nå er vi nesten ferdig med januar, og ifølge papirene er jeg fortsatt død, forteller Kucy til den polske avisen Gazeta Wyborcza. Kucy har kjempet i flere måneder for å overbevise myndighetene om at det ikke er han som ligger i kista. Familien hans støtter ham i kampen.
- Det hele føles som en vits, sier han.Men ifølge samme avis er myndighetene fortsatt like steile. En kvinnelig ansatt i folkeregisteret som Gazeta Wyborcza har vært i kontakt med framholder at Piotr Kucy ikke lenger eksisterer. http://www.abcnyheter.no/node/59997

Ingen kommentarer: