tirsdag 27. mars 2012

Det som bærer god frukt


Jesus er så god og mild. Jeg liker å se inn i Hans ansikt. Det stråler av kjærlighet. Selv når jeg faller så er Han der for meg. Han er alltid så nådig. Jeg kan holde meg borte fra Han i flere dager, men allikevel så vender Han meg ikke ryggen. Han er alltid så god.
Men Jesus kan være skarp også. Og jeg spurte Jesus om hvorfor Han er det. Han er jo alltid så mild imot meg. Så sa Han: om det bærer god frukt med seg.
Det er jo så sant! Og slik bør vi kristne også være imot vår neste. Være slik at det bærer god frukt med seg. Gjøre mennesker godt. Bygge opp mennesker og ikke bryte de ned. Velsigne selv når mennesker forbanner.
Det var de skriftlærde og fariseerne som Jesus var hard imot. Jesus var aldri hard imot synderen. Men Jesus var hard imot de harde. Fordi Han ville at Hans ord skulle bære god frukt, for at de med harde og dømmende hjerter skulle få se seg selv i speilet.
Enkelte kristne elsker å være den harde Jesus. Og så er de det i mot alle. De forstår ikke at da er de ikke bedre enn det de skriftlærte og fariseerne var. De kaster svovel rundt seg og liker det. Ser ikke selv de skadene de utfører, den dårlige frukten de gir ut. De skader Guds rike, istedet for å bygge Guds rike.
Må Gud velsigne dem, slik at de omvender seg.

2 kommentarer:

rootsman sa...

Gud velsigne deg, Rudie. :-)

mvh rootsman

RUDIE sa...

Gud velsigne deg også, Rootsman! :)