fredag 19. februar 2021

Jesu blod

 Kjære Jesus. Takk for ditt rene blod. Takk for at jeg blir vasket ren i ditt blod i helliggjørelsen. Uten ditt rene blod ville jeg havnet i helvete. Samvittigheten min ville brenne som en ild på grunn av at Guds  lys ville lyst opp alle synder i livet mitt, og da ville jeg lidt så mye at det ville kjent ut som en ild. Forskjellen på de som kommer til skjærsilden og helvete er at de som kommer til skjærsilden har ditt blod. Det blodet har du gitt til alle, gode Jesus. Du tok allés synder på deg, så absolutt alle som vil kan få del i det blodet. For du er kjærlighet og du vil at alle skal bli frelst. Så når man kommer til Guds lys når vi dør, og får oppleve at ditt lys viser oss alt som bor i oss. Ditt ord vil dømme oss og det vil enten sette samvittigheten i brann og derfor lide i helvete , eller så vil vi angre våre synder og ta imot ditt blod som renser oss fra all synd. Jeg håper at alle mennesker blir frelst, Jesus. Og det vet jeg at du vil også. 

Når du døde på korset, Jesus. Så led du verre enn hva noe menneske har gjort. For du som hater synd ble gjort til synd. Da Gud så på deg så Gud all synd i verden. Og Gud hater alt ondt. Så det behaget Gud å se deg bli dømt. All Guds vrede kom over deg og all synd ble straffet. For Gud er rettferdig, Gud kan ikke la synd gå ustraffet. Det hadde ikke vært rett om mennesker ikke skulle bli dømt for deres gjerninger. Når vi ser dommen på den andre siden vil vi se en kjærlighetsfull og rettferdig dommer. Å være kjærlighetsfull vil ikke si at man overser onde gjerninger. Men Jesus du valgte å ta vår synd på deg. Ellers hadde ingen tålt å være i ditt sannhets lys. Fordi samvittigheten ville fortære oss.

Gud lot sin beskyttelse vike fra deg så det var fritt fram for djevelen å anvende mennesker i sin tjeneste til å torturere deg og korsfeste deg. Når det skjer synd så viker Guds beskyttelse fra oss, og du ble gjort til synd, så Gud lot djevelen gjøre hva han ville med deg. Men Gud så også hvilken seier det ville føre til. For du var sterkere enn døden og triumferte over djevelen da du kom til dødsriket og fikk nøklene til å låse opp for mennesker så vi kunne komme inn i lyset og glede oss i lyset. Du den førstefødte i alt gikk inn til Gud, og vant over synden. På grunn av ditt rene blod. Ingenting kunne holde deg borte fra Gud. Du seierherren som vant seier over djevelen.

Det er kamp i åndeverden. Du er over en billion ganger sterkere enn djevelen og hans hær. Men det er menneskene du har latt forvalte jorden, og menneskene velger hvilken kraft de vil følge. Du vil beskytte menneskene som en høne brer sine vinger over sine kyllinger. Du vil at din kjærlighet skal virke mellom oss. Ditt bud er kjærlighet. Kjærlighet til deg og kjærlighet til vår neste. Når det ikke skjer og djevelens tanker får rom hos mennesker, forsvinner din beskyttelse. Menneskene kommer i forbannelse fordi djevelen ønsker mennesker bare ondt. Og da vil djevelens vilje skje. Denne verden ligger i den ondes vold sier bibelen. Men Jesus du er verdens lys. Og min bønn til deg er at alle mennesker kommer til ditt lys. Du er så god Jesus. Du er lyset i verden som viser oss veien til Gud. Og du er Gud. Takk Jesus for at du har frelst hele verden. Da er min bønn til deg at alle mennesker tilslutt vil ta imot din gave. For det er din vilje. Og Jesus, ingenting er umulig for deg. 

«Hvem trodde budskapet vi fikk? Hvem ble Herrens arm åpenbart for? Han skjøt opp som en spire for hans ansikt, som et rotskudd av tørr jord. Han hadde ingen herlig skikkelse vi kunne se på, ikke et utseende vi kunne glede oss over. Han var foraktet, forlatt av mennesker, en mann av smerte, kjent med sykdom, en de skjuler ansiktet for. Han var foraktet, vi regnet ham ikke for noe. Sannelig, våre sykdommer tok han, våre smerter bar han. Vi tenkte: Han er rammet, slått av Gud og plaget. Men han ble såret for våre lovbrudd, knust for våre synder. Straffen lå på ham, vi fikk fred, ved hans sår ble vi helbredet. Vi gikk oss alle vill som sauer, hver tok sin egen vei. Men skylden som vi alle hadde, lot Herren ramme ham. Han ble mishandlet, han ble plaget, og han åpnet ikke munnen, lik et lam som føres bort for å slaktes, lik en sau som tier når den klippes, og han åpnet ikke munnen. Etter fengsel og dom ble han tatt bort. Men hvem i hans tid tenkte på at han ble utryddet av de levendes land fordi mitt folks lovbrudd rammet ham? Da han var død, fikk han sin grav blant urettferdige og hos en rik, enda han ikke hadde brukt vold og det ikke fantes svik i hans munn. Det var Herrens vilje å knuse ham med sykdom. Når hans liv er gitt som skyldoffer, skal han se etterkommere og leve lenge. Ved hans hånd skal det lykkes, det Herren vil. Etter sin nød skal han se {{lys}}, han skal mettes ved sin innsikt. Min rettferdige tjener skal gjøre de mange rettferdige, han har båret deres skyld. Derfor gir jeg ham del med de mange, med de mektige deler han bytte, fordi han tømte ut sitt liv til døden og ble regnet blant lovbrytere. Han tok på seg de manges synd og ble rammet i stedet for lovbrytere.»

‭‭Jesaja‬ ‭53:1-12‬ ‭N11BM‬‬

https://www.bible.com/29/isa.53.1-12.n11bm