tirsdag 20. februar 2024

Garabandal og Jesu 2. komme

 


Kjære Jesus! 

Jeg er så takknemlig over å kjenne deg. Det er et veldig spennende liv å vandre med deg. Vi lever i en spennende tid.  En tid nære enden.

Jesus, først fortalte du meg om Garabandal og de fire jentene, at de profetiene de fikk skulle skje snart. Og i dag fortalte du meg at de profetiene handlet om den siste tid.

Advarselen som skjer først, som jomfru Maria forteller om i Garabandal, er det samme som Jesu andre komme. Jesus kommer ned fra skyen fra himmelen med et pang, som med to stjerner som kolliderer. Som en eksplosjon. Og du Jesus skal vise deg for vært menneske. Du skal vise menneskene deres synder. Som det står om i bibelen: 

»Se, han kommer med skyene, og hvert øye skal se ham, også de som har gjennomstunget ham. Og alle jordens slekter skal gråte sårt over ham. Ja, amen.«

‭‭Åpenbaringen‬ ‭1‬:‭7‬ ‭NB‬‬

Tenk det at du kommer snart til jorden!

Og etter at du har vært på jorden kommer mange mennesker fra alle folkeslag til å bli frelst. Og så kommer 2. pinse. 

Tidligregnet kom med 1. pinse i apostlenes tid. Så kom tusenårsriket der du Jesus regjerte ved hjelp av din kropp kirken. Og kirken spredde seg til hele verden og ble verdens største religion. Åkeren vokste. 

Og nå kommer senregnet 2. pinse. Det vil starte i Garabandal slik jentene fikk budskapet fra jomfru Maria. Mennesker blir fylt av den hellige ånd og under og tegn skjer. Slik det står om i bibelen: 

»Det skal skje i de siste dager, sier Gud, da vil jeg utgyte av min Ånd over alt kjød. Deres sønner og deres døtre skal tale profetiske ord. Deres unge menn skal se syner, og de gamle blant dere skal ha drømmer. Selv over mine treller og trellkvinner vil jeg i de dager utgyte av min Ånd, og de skal tale profetiske ord. Jeg skal gjøre under oppe på himmelen og tegn nede på jorden, blod og ild og røkskyer. Solen skal bli forvandlet til mørke og månen til blod, før Herrens dag kommer, den store og herlige. Og det skal skje: Hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst.«

‭‭Apostlenes gjerninger‬ ‭2‬:‭17‬-‭21‬ ‭NB‬‬

Akkurat det skjedde første pinse og vil også skje andre pinse. Din hellige Ånd vil regne over hele jorden. Og det vil skje i de siste dager. Både etter den første pakt og den andre pakt.

Da du Jesus var nede på jorden så fortalte du at de levde i den siste tid. Og at dommen skulle skje snart. Det var den siste tid for Jerusalem og for første pakt. Der bare Israel var ditt eiendomsfolk. I år 70 kom dommen over Jerusalem som svar for at de ikke ville ha deg til messias. Jerusalem ble lagt øde, slik du profeterte om. Med ild. 

Først kom du til jorden og viste deg for menneskene og forkynte om hvordan vi blir frelst. Etter at du har steget opp kommer den hellige Ånd ned på jorden og menneskene opplever under og tegn. Så kommer dommen over jorden. Der du tillater at Jerusalem blir lagt øde.

Det samme vil skje på nytt. Først kommer advarselen som jentene i Garabandal så, der du kommer ned på jorden og viser deg for menneskene og viser dem deres synder. Det vil skje i en veldig kort tid, men føles som en veldig lang tid. Deretter vil det etter en kort stund skje under og tegn i Garabandal, men også i resten av verden. Til slutt vil på grunn av at vi mennesker ikke klarer å leve rett skje en dom over jorden. Det vil være enden før du lar oss bo på en ny jord. 

Som det står i bibelen: 

»Og jeg så en ny himmel og en ny jord. For den første himmel og den første jord var veket bort, og havet er ikke mer. Og jeg så den hellige by, det nye Jerusalem, stige ned ut av himmelen fra Gud, gjort i stand som en brud som er prydet for sin brudgom. Fra tronen hørte jeg en høy røst som sa: Se, Guds bolig er hos menneskene. Han skal bo hos dem, og de skal være hans folk, og Gud selv skal være hos dem og være deres Gud. Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne. Og døden skal ikke være mer, og ikke sorg, og ikke skrik, og ikke pine skal være mer. For de første ting er veket bort.«

‭‭Åpenbaringen‬ ‭21‬:‭1‬-‭4‬ ‭NB‬‬

Fra da du Jesus profeterte over Jerusalems fall til det skjedde så tok det ca. 40 år. Når dommen over verden faller vet vi ikke. Det kan ta noen år. Det er klimakrise i verden. Når jorden går under er det bare Gud som vet. Men for oss som lever i eksil her på jorden har vi ikke noe å grue oss for. For vi venter en bedre verden der du skal være blant oss. En mye bedre verden enn den vi lever i i dag. 

I bibelen står det:

»Og han viste meg en elv med livets vann, klar som krystall, som strømmet ut fra Guds og Lammets trone, midt i byens gate. På begge sider av elven sto livets tre, som bærer frukt tolv ganger og gir sin frukt hver måned. Og bladene på treet tjener til helse for folkeslagene. Det skal ikke lenger være noen forbannelse. Guds og Lammets trone skal være i byen, og hans tjenere skal tjene ham. De skal se hans åsyn, og hans navn skal være på deres panner. Natt skal ikke være mer, og de trenger ikke lys av lampe og lys av sol, for Gud Herren skal lyse over dem. Og de skal være konger i all evighet.«

‭‭Åpenbaringen‬ ‭22‬:‭1‬-‭5‬ ‭NB‬‬