lørdag 2. februar 2008

Jesus gjør meg glad!
Det er en plass jeg kjenner meg mer hjemme enn noe annet sted, og det er hos Jesus.
Jesus gjør meg alltid glad!
Hadde alle andre trodd på en annen gud enn meg, så ville jeg fortsatt ha trodd på Jesus.
For det er Jesus som person som jeg er blitt så fasinert av. Hva er det som gjør at Han er så annerledes andre mennesker? Jeg husker i førsten da jeg nettopp hadde blitt kjent med Jesus, da fant jeg ut at Jesus er så mye mer menneske enn mennesket selv! Og jeg som innbilte meg Jesus som en feminin figur med rødtrut munn. Og så trodde jeg at kjærlighet var helt annet enn det det var. Noe uekte. Kansje litt new age- aktig... Men Jesus var så ekte, så levende. Og så gjorde Han meg levende.
Jeg skulle alltid ha trives i Jesu skygge. Bare lyssne på Hans ord. De er så milde, så fulle av "salt", så sanne. Tenk å bare kunne dø bort fra alt mitt eget. Det er min drøm. Å tøre å la Jesus vinne skikkelse i meg fullt ut.

" Den som finner sitt liv, skal miste det. men den som mister sitt liv for min skyld, skal finne det." Matt. 19:39
++++++++++++

2 kommentarer:

Siw sa...

Kjenner jeg blir glad av å lese det også. Jeg føler det aboslutt på samme måte. Skulle ønske jeg var enda flinkere til å formidle det til andre. Det er liksom litt vanskelig å forklare. Hvordan kan man kjenne det slik overfor en person vi ikke ser..? Hvordan forklarer man det?
JESUS - det beste i livet mitt. Jeg har blant annet blitt spurt "Tenk om du tar feil, at det ikke er noe himmel etter døden" Som om det er himmelen en gang etter døden som gjør at jeg velger? De forstår ikke at det Jesus også er livet for meg HER OG NÅ.

RUDIE sa...

Hei Siw!
Ja det er vanskelig å forklare det åndelige, om ikke i det hele tatt umulig uten at Den Hellige Ånd åpenbarer seg. Og det gjør den bare for de som er åpne for Gud.
Men som du sier så Jesus gir livet en så sterk mening her og nå!