tirsdag 28. oktober 2008

Jesu sår er også litt mitt


En gang så viste Jesus meg en Kirke her på jorden, en bygning som var Hans legeme. Det var så vakkert, og jeg vill så gjerne flytte inn i den Kirken med en gang.

Men Gud førte meg ikke dit. Jesus har ført meg til Hans hjerte, et hjerte som gråter over all splid hos kristne.

Jeg sitter i et lite hus, det har vinduer på alle sider. Hver gang jeg drar til side gardinen og titter ut så ser jeg at det er rødt på marken og mange kristne som slåss. De står på en mark dekket med blod, de står på Guds mark, for de tilhører alle Gud. Men de slåss istedet for å sette pris på hva de står på. De slåss istedet for å lege markens sår.

Det er et stort sår i Jesu legeme all den strid som finns mellom kristne. Gud har satt meg ved Jesu sår. Og når jeg kjenner Jesu sorg, så blir den min egen. Jeg får av hele mitt hjerte lyst til å be. Og Jesu bønn blir min. Det er her jeg vil være, her hvor Jesus blør og jeg vil blø med Han. Men jeg får en enda større lengsel etter å få komme i den Kirken som Jesus viste meg.

Bildet: Veronicas svetteduk

2 kommentarer:

rootsman sa...

"Jesu sår er også litt mitt"

Litt mitt også!

Helt siden jeg kom til tro for 20 år siden har det konstant vært en uro i meg og jeg har spurt Gud "hvor er din kirke?" og bedt "få orden på ditt folk".

Bønn og tålmodighet er gode ting, så jeg slutter meg til det du sier her. :-)

RUDIE sa...

Takk rootsman! :-)