torsdag 21. januar 2021

Jesu blod


 Takk Jesus for åpenbarelsen  om ditt blod. 💜💚❤️

Jeg må skrive det nå med en gang for det er så stort. Da du gikk inn i lyset til Gud og hadde verdens synd på deg, så var det ikke kjærligheten som jeg har trodd før som vant over synden, men ditt rene blod. Og det var selvsagt av kjærlighet du gjorde det. Takk for åpenbarelsen om ditt blod Jesus. 💙❤️💚 Du gikk inn i evigheten som førstegrøden og du bar hvert menneskes synd, men du hadde med det rene blod og hver gang synden viste seg så stenger du ditt rene blod på synden. Blodet som du vant på korset da du ofret deg som det rene offerlam. Det blodet tar bort synder, og når du går til faderen så kommer du med ditt rene blod som tar bort verdens synd. 


«Ikke med blod av bukker og kalver, men med sitt eget blod gikk han inn i helligdommen én gang for alle, og fant en evig forløsning.»

‭‭Hebreerne‬ ‭9:12‬ ‭NB‬‬ 


Jesus ofret seg selv én gang for alle. Da han ropte på korset: «Det er fullbrakt!» og åndet ut, da står det at forhenget i tempelet revnet i to, ovenfra og ned. (Matt 27.51) Forhenget som før skulle være en skillevegg mellom Det hellige og Det aller helligste var nå borte. ... Jesu blod hadde sonet all verdens synd!

Etter at Jesus ofret sitt rene blod så lagde Jesus en vei for hvert menneske inn til det aller helligste Gud. Inn i lyset og helligdommen. 

Jesus baner vei for oss da han gikk inn i lyset og helligdommen. Jesus som er Gud og kan være i hvert menneske samtidig tok hvert menneskes synd på seg opp på korset og vant seier med sitt blod. Menneskene i dødsriket kan nå gå inn i lyset helligdommen da Jesus gikk inn dit først med hvert mennesket synd for Jesus hadde det rene blod han stemnet over synden så vi blir rene på dommens dag der vi vil bli redegjort for alt vi har gjort. 


«Men er førstegrøden hellig, da er også deigen hellig. Og er roten hellig, da er greinene det også.»

‭‭Romerne‬ ‭11:16‬ ‭NB‬‬


«Men nå er Kristus reist opp fra de døde og er blitt førstegrøden av dem som er sovnet inn.»

‭‭1 Korinter‬ ‭15:20‬ ‭NB‬‬

Jesus er veien inn til det helligste. Uansett hva samvittigheten sier til oss i lyset så vil Jesu offer være nok. Jesus har gått den veien for oss, vi følger bare i Jesu spor inn til Gud. Vi får vasket vår samvittighet ren med Jesu blod.