tirsdag 1. august 2023

La ditt rike komme

 Kjære Jesus. Du som er så langt borte er allikevel helt nær. Jeg får være med deg hele tiden. Tenk at du har tid til meg. Jesus jeg har mange hemmeligheter med deg. Ingen vet at vi har hemmeligheter heller. Ting som jeg ikke en gang kan skrive om her, selv om jeg er anonym. Men alle kan glede seg til den nye jord. For jorden går snart under, så kommer du og dømmer oss, slik du kom og dømte Jerusalem i år 70. 

«Deretter lot han folket dra bort, og gikk inn i huset. Og disiplene hans gikk til ham og sa: Forklar oss lignelsen om ugresset i åkeren. Han svarte og sa: Den som sår det gode kornet, er Menneskesønnen. Åkeren er verden. Det gode kornet er rikets barn. Ugresset er den ondes barn. Fienden som sådde det, er djevelen. Høsten er enden på denne tidsalder. Høstfolkene er engler. Likesom ugresset blir sanket sammen og oppbrent med ild, slik skal det gå ved enden på denne tidsalder. Menneskesønnen skal sende ut sine engler, og de skal sanke ut av hans rike alt som volder anstøt, og de som lever i lovløshet. Og de skal kaste dem i ildovnen. Der skal de gråte og skjære tenner. Da skal de rettferdige skinne som solen i sin Fars rike. Den som har ører, han høre!»

‭‭Matteus‬ ‭13‬:‭36‬-‭43‬ ‭NB‬‬

Første dom skjedde ikke mange år etter at du steg opp til himmelen.  Det nye testamentet startet, og gjelder alle mennesker. Mens det gamle testamentet gjalt jødene, så ble nå kristendommen spredd ut til hele verden. Og du skal komme på nytt, men da for å dømme hele verden. Jorda skal forgå og det skal komme en ny jord. 

Tenk at om du ikke hadde kommet og tatt verdens synd på deg, ville skjærsilden vært helvete, en ildsjø. For slik føles det å være i Guds nærvær med synd i hjertet. For du Gud er hellig, og du er ren. Og du er en fortærende ild. Men du ville at alle mennesker skulle gi sin synd til deg, all synd har du tatt på deg. Alle som velger deg som sonoffer, blir renset i Guds ild i skjærsilden, purgatoriet. Der blir vi lik deg. Uten deg måtte vi ha levd med synden. Og det hadde vært et helvete. Jesus jeg ber hver dag Fatimas bønn om at alle mennesker må komme til himmelen. Men fins det noen som har harde hjerter og ikke vil ta imot din nåde? Da tror jeg som det Dkk tror, at de vil lage sitt eget helvete. At deres tanker vil ødelegge dem. Og du vil være langt borte fra den, for de mennesker du blir sint på går du vekk fra. 

Håper padre Pio har rett når han sier at han tror ikke et stort antall mennesker kommer til helvete. Fordi Gud vil i grenseland fortelle dem om konsekvensene av synd, og da vil de omvende seg.