onsdag 26. mars 2008

Bønn


I går så hadde jeg ingen lyst til å be, og det fortalte jeg til Jesus. "Kom hit!" sa Jesus til meg og viste meg famnen sin. Jeg blir som et barn igjen når jeg er hos Gud.

Jeg kom til å tenke på noe helt annet og fortalte at jeg likte å gå til Messe, men at det er synd at når man kommer til det viktigste med Messen som er nattverden så får jeg ikke ta nattverd. Vet du hva du skal gjøre neste gang sa Jesus til meg. Etter velsignelsen hos presten så kommer du til meg, og så skal jeg gi deg nattverd personlig! , Det var en god ide` sier jeg. Det er jo ikke noe som er bedre enn å få nattverden av deg! Og så smiler Jesus til meg, og jeg smiler tilbake.

Så spør jeg om det egentlig er så viktig å be. Ja, det er veldig viktig, sier Jesus til meg. Så viser Jesus meg himmelen, og den er helt sort. Så forteller Jesus at når vi ber så sender vi våre bønner opp til himmelens rike så sprekker det i de mørke skyene slik at solen kan slippe fram.

Skal du be rosenkransen nå, spør Jesus meg. Og det vil jeg, for når jeg har vært hos Jesus så har jeg også fått mer energi.

På bloggen til Tuve så finns det et vakkert bilde av en nonne. Det bildet hadde blitt misbrukt på bloggen til aletheia , en blogg som gjør narr av og spotter katolikkers tro. Jeg som er norsk har ikke sett filmen nunnan som er blitt kåret til beste dokumentar, og jeg visste heller ikke noe om den. Men jeg syns det var litt kjent, og mente å ha lest i bloggen til den moderna munken hvor han hadde kommet med anbefalninger om en film om nunnan som han likte godt. Når det er krig i bloggverdenen så er det alltid fred å møte på bloggen til den moderne munken. Og selv om vi ikke har helt samme tro, så blir man møtt med respekt hos "munken" !
Kansje Aletheia kunne gå til den moderne munken for å søke råd om hvordan man bør være mot hverandre? ;)
Aletheia er pinsevenner(?), men jeg skal ikke si det helt sikkert. Men om de er det så kan jeg jo fortelle at det var i en pinsemenighet jeg fikk bekreftelser på hva som Jesus sa til meg personlig, og det var der jeg fikk ta imot Jesu hjerte, noe jeg har skrevet litt om her: Jesu hjerte og da kan man jo lure på om katolikker har en Jesus, mens Aletheia har en annen, selv om det virker så. Men pinsemenigheten jeg gikk til bekreftet ihvertfall den Jesus som senere ledde meg til den Katolske Kirken! ;)


Jeg skulle gjerne kunne tenkt meg å se dokumentaren om "nunnan". Jeg ser for meg at den er veldig vakker. Kansje den gjenspeiler nunnans hjerte. Hun må ha stor tro på Gud når hun tar et slikt valg. For finns det noe mer meningsløst enn det hun gjør, om Gud ikke finns? Men nå finns jo Gud, og da er det vel ingenting som er mer verdifullt enn å gi seg helt for Gud, og følge det kall Gud har gitt en i sitt hjerte!


5 kommentarer:

Johan Stenberg sa...

"Nunnan" är en riktigt bra och fördomsfri dokumentär! Anbefalles!

RUDIE sa...

Nå har jeg bestil "nunnan" her:http://www.megastorenorge.no/

Gleder meg til å se den!

Mr Friar sa...

Jag tyckte ditt utbyte med Jesus var så läkande och enkelt. Man får luft när man läser sådant.

Jag läste inlägget redan den dag du skrev det, men jag blev så paff av det du skrev om min blogg att jag kom av mig. Det känns inte som att det är min förtjänst. Jag är ju också galen ibland och har knäppa angreppstankar, men jag verkar ha kunnat slippa publicera dem på internet hittills i alla fall...

Bra att du beställt "Nunnan" :), den låg på svt.se förut, men de har tagit bort den igen vad jag kunde se.

Mr Friar sa...

Ja, nu råkade jag publicera med Mr Friar, men du vet att jag är den moderna munken också... En dag ska jag rensa upp i de här identiteterna haha, enklare att blogga i eget namn onekligen, istället för att krångla till det.

RUDIE sa...

Takk mr friar og den moderne munken!

Det var nok et angrep på Aletheia fra meg denne gangen... Og jeg som hadde bestemt meg for å vende det andre kinnet til! Jeg er nok ingen helgen, desverre.

Men det er første gangen! I går så ble jeg litt frustrert over Aletheia, og det har ført til 3 bønnevideoer!!! Hehe!

men kansje jeg syns det var litt ekstra ille da Aletheia brukte et bilde av "nunnan" som er Helena, Tuves fru og brukte det til å smutskaste på den Katolske Kirke.

Når du nevner filmen "nunnan" kansje jeg får ta meg en tur ut til postkassen for å se om jeg har fått post! ;)

Jeg får også ta meg en tur å hilse på mr friar! Spennende! :)