fredag 29. september 2023

Fullkomne mennesker

 


Kjære Jesus. Å be til deg er å leve. Da blir veien opplyst. I lyset finner man skatter. Dyrebare skatter. Og jeg gleder meg sånn over livet. Selv om verden ser mørk ut, har vi kristne håp i deg. For her på jorden skal vi bare finne oss selv, og forhåpningsvis deg. For når vi dør får vi en dom over livet vårt. Fordi Adam og Eva spiste eplet som gjør at vi kjenner forskjell på godt og ondt. Det slipper dyra, om de kommer til den nye jord. For de følger bare instinktet og blir ikke dømt, de vet ikke forskjell på ondt og godt og slipper å pines av dårlig samvittighet. Kommer dyra til den nye jord? Det står det ingenting om i bibelen. Men det er sikkert dyr på den nye jord, det tror ihvertfall jeg. Ulven og lammet som leker sammen. En vakker jord. 

Jesus, du tok jo på deg all verdens synd. Ved at vi er halve mennesker uten Gud, så blir vi hele når vi blir ett med deg. Og når du er halve oss, så kan du ta vår synd. Og det gjorde du. Og derfor trenger vi å være ett med deg for at vi skal være uten synd. For du vant over synden. I skjærsilden må vi bli ett med deg slik at vi blir renset. Og når vi blir fullkommen ett med deg, at du blir halve oss, så kommer vi til himmelen. For da har vi blitt fullkomne.

Takk Jesus for alt du har gjort i kjærlighet. Du har reddet hele verden. Om verden kunne forstå det. Det er min bønn  at de forstår. La verden få se din herlighet.