onsdag 19. juni 2024

Du er vår eneste redningsmann

 



Kjære Jesus

Nå er det deg vi venter på. Og du venter på våre bønner. At våre bønner fyller skålen til himmelen som klargjør deg til å møte hvert menneske, slik at vi får se våre synder og hvilken straff vi har i vente om vi ikke omvender oss. Jeg ber spesielt for Putin og XI Jinping, Kinas øverste leder og Kim Jong-un, Nord Koreas leder, at de må bli frelst når du kommer og ta med hele landet sitt på vekkelse. At ditt komme vil gjøre at hele verden blir frelst, Jesus. Slik jomfru Maria fortalte i Garabandal om advarselen som ville komme og vise alle mennesker deres synder. https://www.theworkofgod.org/Aparitns/Garabndl/aparitns.htm

 Jesus, du er vår eneste redningsmann. Om Russland ville gå til krig mot NATO ville NATO måtte gå i krig mot Russland, og da ville Kina og Nord Korea også blandet seg inn, slik at alle land i verden ville blandet seg inn. Og en tredje verdenskrig vil være mye verre enn det som har vært, da mange land nå har atombomber. Så du Jesus klarer ikke se på hva som vil komme uten først å komme ned på jorden for å prøve å redde oss fra tredje verdenskrig. På måten som Maria forteller i budskapet til de fire barna i Garabandal.


Tiden er inne nå. Vesten har blitt like ugudelig som hva Sovjet var. Du Gud har nesten blitt borte fra menneskers bevissthet, og de fleste kristne er lunkne og langt borte fra ditt hjerte. Mange prester er også lunkne. 

Den rette paven for at ditt komme er nå etter Garabandal profetiene: 

Den 3. juni 1963 hadde nyhetene om døden til pave St. Johannes XXIII nettopp ankommet Garabandal. Conchita og moren hennes dro til kirken for å be om pavens evige hvile. På veien hørte Conchita innvendig den umiskjennelige stemmen til Vår Mor som fortalte henne: «Etter denne paven vil det bare være tre, og etter det vil det være slutten på tidene.» Kort tid etter klargjorde jomfruen at selv om det bare ville være tre paver, ville det være en til, men han ville «styre Kirken i en veldig kort tid», og det var derfor hun ikke inkluderte ham på listen. Det er vitner som bekrefter at de hørte Conchita snakke om akkurat denne saken i løpet av den samme juni måned 1963. Dette betyr at vår mor i en enkelt setning hadde laget to profetier:


1. Det er bare tre paver igjen, etter som ville komme «tidens ende».

2. Og som for å forsikre oss om at det første utsagnet var sikkert, ga vår mor et tegn. Det ville være en annen pave, men hans pontifikat ville være så kort at han ikke ble tatt med i hennes budskap.   https://www.garabandalthemovie.com/en/garabandal/the-three-popes-before-the-end-of-the-times

Det betyr at du kommer snart, Jesus og viser oss våre synder.  Fordi du vil prøve å redde verden. Det er ikke så at du sender straff til verden om verden ikke skulle omvende seg. Det er vi mennesker som lager krig og elendighet, slik det også skjedde i Romerriket og år 70 da Jerusalem ble jevnet med jorden. Du tillater at det skjer, det er derfor du kan si at straffen kommer i fra deg, Gud. For når du tillater det, så kommer det på en måte fra deg. Men ingenting ondt kommer fra deg. Du bare tillater at det onde skjer, når vi mennesker er langt borte fra deg og gjør det onde. Når vi er langt borte fra kjærligheten som er deg.

Jesus, du er vår redningsmann. Jeg ber hele tiden om at du må komme å redde oss. For du er den eneste som kan redde oss. Tenk hvor fantastisk det ville bli om hele verden ble frelst. Jesus, du kan gjøre det, du er den eneste som kan redde oss nå. Det ber jeg om.