søndag 23. juni 2024

Tredje verdenskrig

 


Kjære Jesus. Jeg ber for alle mennesker som blir forfulgt i verden. Aldri tidligere har så mange kristne blitt forfulgt.  360 millioner kristne blir forfulgt i dag.  En av syv kristne blir forfulgt. Og det verste landet er Nord Korea. Også i Kina blir kristne forfulgt. To kommunistiske land. Kristendommen vokser i Kina. Det er flere kristne i landet enn det er medlemmer i det kommunistiske partiet. Les om forfølgelsen her: https://verdinytt.no/360-millioner-lider-for-sin-tros-skyld/19.296

Kjære Jesus. Samtidig som det fins stor forfølgelse av kristne i verden går færre og færre til kirken i Europa. I enkelte land går presten sine egne veier og velger verdslighet framfor deg. Tredje verdenskrig ligger og lurer. Hvem kan redde oss, Jesus? Du kan ♥️Du er den eneste som kan redde oss. Og spørsmålet mitt er. Kommer du og redder oss før eller etter tredje verdenskrig? For noen tror den tredje verdenskrig vil skje før du advarer oss og viser oss vår synd. Men den tredje verdenskrig vil ikke skje slik første og andre verdenskrig skjedde. For i dag kan NATO forsvare seg. Det vil ikke være en sjans at Russland som nå ikke er kommunistisk lenger klarer å vinne en krig over NATO. De klarer jo ikke å ta Ukraina engang. Skjer det en tredje verdenskrig vil det være en terrorkrig hvor det er om å gjøre å ødelegge mest av hverandres land. Fordi Russland og Nord Korea hater vesten og demokratiske land. Jesus, du har fortalt meg at det vil være en stygg krig. Den styggeste krigen som noengang har vært. Fordi mange land har atombomber, og Nord Korea og Russland gjerne vil vise seg fram. Jesus. Det her er ikke tilværelsen som er før advarselen Garabandals profetier fra Maria snakker om. Det er noe helt fryktelig. For ingen klarer å erobre Europa med sin ideologi. Det de klarer er å sende sine atombomber inn i landene. For Russland og Nord Korea er ikke interessert i å komme med sin ideologi. De er ute etter å vise sin makt, og hater USA og NATO som er stormakter og som setter enkeltmenneske i sentrum. 

Jesus, du har fortalt meg dette. Du har fortalt meg at tredje verdenskrig er en fryktelig straff. En straff som kommer fra deg om vi ikke omvender oss. Om lederne i verden ikke omvender seg når du kommer med advarselen som viser dem. En advarsel som kommer fra himmelen og forteller alle mennesker om deres synder. Synder som leder til helvete. Da spørs det om Putin og Kim Jong-un vil velge å omvende seg eller velge helvete. Da spørs det om hva alle mennesker velger. Om hvor stor vekkelsen vil være. For du Jesus, er den eneste som kan redde oss nå. Fra straffen. Og Jesus, hvorfor sier du at straffen kommer fra deg, når det egentlig er vi mennesker som ødelegger hverandre? Fordi du er Allmektig? Fordi du tillater at det skjer? Slik du sa at ødeleggelsen kom fra deg da Jerusalem ble ødelagt av Romere? Fordi du var ikke  med Romerne. Men du tillot at de ødela Jerusalem. Slik de drepte deg. Du tillot det. For om du ikke hadde tillatt det så hadde ingen kunne ta ditt liv. For du er så stor Gud. Du er Allmektig. Og det vil du vise alle mennesker.

Jesus, kom. Kom med advarselen som viser oss vår synd. Kom med senregnet. Kom med vekkelse. La alle mennesker velge deg og livet. Jesus jeg tror på deg. Du er vår redningsmann. Du redder oss før tredje verdenskrig. Du sender ikke din egen straff etter tredje verdenskrig. Som om du vil være med å ødelegge jorden enda mer. Du trenger ikke det, for vi mennesker er så flinke til å ødelegge den selv. Vi får konsekvenser av hva vi gjør. Om vi velger deg eller det onde. Du Jesus er det gode. Velger vi deg får vi det godt. Velger vi djevelen så får vi krig og nød. En straff fra deg fordi du tillater at det skjer.

Jesus, jeg ber for verden, at alle velger deg. 

Profetiene i Garabandal: https://www.theworkofgod.org/Aparitns/Garabndl/aparitns.htm