mandag 8. juli 2024

Jesus, du kommer snart med nåde



Fra Faustenas dagbok over hva som skal skje før Jesus kommer til jorden for å dømme levende og døde:

Skriv dette: før jeg kommer som den rettferdige dommer, kommer jeg først som barmhjertighetens konge. Før rettferdighetens dag kommer, vil det bli gitt folk et tegn i himmelen av denne typen: Alt lys i himmelen vil bli slukket, og det vil være stort mørke over hele jorden. Da vil korsets tegn bli sett på himmelen, og fra ápningene der Frelserens hender og føtter ble spikret, vil det komme store lys som vil lyse opp jorden i en periode. Dette vil finne sted like før den siste dagen. -Guddommelig barmhjertighet i min sjel, Dagbok for St. Faustina, n.83

Fra jentene fra Garabandal som får fra jomfru Maria beskjed om hva som skal skje: 

Conchita skrev: "Advarselen kommer direkte fra Gud og vil være synlig for hele verden og fra ethvert sted hvor mange tilfeldigvis er. Det vil være som åpenbaringen av våre synder, og det vil bli sett og følt av alle, troende og like vantro uavhengig av hvilken religion han måtte tilhøre Det vil bli sett og følt i alle deler av verden og av alle mennesker." Det vil skje på himmelen, ingen kan forhindre at det skjer. Vi vil til og med foretrekke å være døde i stedet for å gå gjennom denne advarselen. Det vil ikke drepe oss. Det vil være en "korrektur" av vår samvittighet. Det vil forårsake stor frykt og vil få oss til å reflektere i oss selv over konsekvensene av våre egne personlige synder. Det vil være som en advarsel om straffen som kommer. På denne måten vil verden bli tilbudt et middel til renselse for å forberede seg på den ekstraordinære nåden til det store miraklet. Jacinta ble fortalt av Vår velsignede mor "at advarselen ville komme når forholdene var på sitt verste." Datoen ble ikke avslørt for visjonærene, men Mari-Loli kjenner året; og hun sa at The Miracle vil skje innen ett år etter The Warning.  Lær mer om The Warning.  https://www.garabandal.info/the-story

Før Jesus kommer tilbake vil det være en stor vekkelse på jorden. Alle mennesker skal få en sjanse til å bli frelst. Jesus lar jorden vannes med senregnet, den hellige Ånd.

Det skjer snart. 

Det vil skje mens pave Frans lever. Pave Frans er nå 87 år gammel. Pave Frans er den siste paven før advarselen kommer.

Fra profetien fra Garabandal: 

Den 3. juni 1963 hadde nyhetene om døden til pave St. Johannes XXIII nettopp ankommet Garabandal. Conchita og moren hennes dro til kirken for å be om pavens evige hvile. På veien hørte Conchita innvendig den umiskjennelige stemmen til Vår Mor som fortalte henne: «Etter denne paven vil det bare være tre, og etter det vil det være slutten på tidene.» Kort tid etter klargjorde jomfruen at selv om det bare ville være tre paver, ville det være en til, men han ville «styre Kirken i en veldig kort tid», og det var derfor hun ikke inkluderte ham på listen. Det er vitner som bekrefter at de hørte Conchita snakke om akkurat denne saken i løpet av den samme juni måned 1963. Dette betyr at vår mor i en enkelt setning hadde laget to profetier:


1. Det er bare tre paver igjen, etter som ville komme «tidens ende».

2. Og som for å forsikre oss om at det første utsagnet var sikkert, ga vår mor et tegn. Det ville være en annen pave, men hans pontifikat ville være så kort at han ikke ble tatt hensyn til i hennes budskap.


Vi vet alle hvem den paven var, hvis pontifikat var så kort at han ikke hadde noen innvirkning på Kirkens skjebne. Johannes Paul I var pave fra 26. august 1978 til sin død 28. september 1978. De 33 dagene av pave Lucianis pontifikat passer akkurat inn i den eksepsjonelle profetien, noe som var umulig å forutse i 1963. De tre pavene det refereres til i Vår Ladys budskap var derfor St. Paul VI, St. John Paul II og Benedikt XVI.  Med ankomsten av pave Frans, har tidsperioden der tidenes ende ville komme, begynt.   https://www.garabandalthemovie.com/en/garabandal/the-three-popes-before-the-end-of-the-times

Advarselen og synet sankt Faustina fikk er nok det samme synet. Da Jesus vil vise seg for alle mennesker. 

Kjære Jesus. Du vil komme ned på jorden snart, for å prøve å hindre at det blir en tredje verdenskrig. For om folk ikke vil omvende seg vil det være en så grusom krig som det aldri har vært på jorden. Det vil du prøve å hindre ved å komme ned til alle mennesker og vise oss vår synd. Slik at vi kan vende om til deg.

Mange har profetert over Russland, at det skal skje en stor vekkelse der. Det har ikke skjedd enda, men jeg håper det skjer Jesus når du kommer ned på jorden og viser oss vår synd. Da vil det om vi vender om bli en liten nådetid før du kommer til jorden som dommer. Slik at du først kommer med nåde før du kommer med dom. For at alle skal få en sjanse til å vende om før du dømmer oss.

Jesus, du er så god. La alle mennesker tro på deg. Du ønsker ikke at noen havner i helvete. Du har gjort alt du kan for at vi ikke skal havne der.

Helvete eller ildsjøen er et sted eller en tilstand vi mennesker havner i når vi har synd og møter Gud i evigheten. Det er smertefullt å ha synd og møte Gud som er ren ild. Men Jesus har tatt vår synd på seg, så alle har mulighet til å gå igjennom ilden, og renses i ilden med Jesu blod. Slik at vi blir rene. Da er ilden fra Gud fantastisk og overgår vår forstand. Da er vi i himmelen og nære Gud og det himmelske. 

Jesus. Takk for at du tok vår synd på deg. Hvilken pine du måtte gå igjennom for å frelse oss. Men du er kjærlighet og gjør alt for at vi skal bli frelst. Og Jesus. Takk for at du kommer til verden og viser deg for alle mennesker før du kommer som rettferdig dommer. Takk for at du kommer snart. Du er svaret på vår nød.